Landsmøte 2019

Årets Landsmøte vil finne sted på Hotel Klubben i vakre og historiske Tønsberg.

Det ærverdige kysthotellet ligger idyllisk til ved havna i byens sentrum - beliggenheten gir deltakere mulighet til både byvandring og "bryggesleng", utenom et tettsveiset landsmøtearrangement i intime omgivelser. Mer om hotellet her.

Hotellet ligger en times biltur fra Oslo for dem som kommer i egen bil. Men foreningen har lagt vekk på adkomstmuligheter for medlemmene som kommer tilreisende fra andre deler av landet.

Tønsberg gir medlemmene fra Østlandet og Sørlandet mulighet til å ankomme med tog og med buss. For våre medlemmer bosatt på Vestlandet, i Midt-Norge og Nord-Norge så ligger Sandefjord Lufthavn Torp 20 minutter unna.

Fullspekket program

Vi gleder oss til å se gamle og nye medlemmer, og kan love et program spekket med informative faglige, administrative og sosiale innslag.

Vi kan også love innslag som inspirerer og gir ny giv - uansett om du er pasient eller pårørende.

Påmelding

I høyremargen velge du romtype, og klikker neste. Under Deltaker velger du "Legg til deltaker". For å fullføre påmeldingen må du logge deg inn med medlemsnummeret ditt eller skrive inn mobilnummeret og få tilsendt et engangspassord. Sjekk at opplysningene dine stemmer, trykk "Bekreft - gå videre". Hvis du har valgt dobbeltrom, klikker du på "Legg til deltaker" igjen. Da kommer det opp en oversikt over dine familiemedlemmer, og du velger vedkommende som er ledsageren din. Etter å ha lagt til deltakere, kommer du til en betalingsside (kort eller Vipps). Først etter at du har betalt er du påmeldt.

Har du allergier eller andre behov, skriv det inn i tilhørende kommentarfelt:

Ønsker du tilslutningsdøgn, må dette bestilles og dekkes av den enkelte deltaker. Minibar og eventuelle andre måltider som ikke inngår i programmet, må også dekkes av hver enkelt deltaker. Egenandelen gjelder for betalende medlemmer. Er du ikke medlem må du betale gjeldende døgnpris på hotellet. Eventuelt kan du melde deg inn samtidig som du melder deg på Landsmøtet.

NB! Er du aktiv likeperson i foreningen trenger du ikke betale egenandel. Da må du sende påmelding til sekretariat.

Påmeldingsfristen er fredag 15. februar 2019.

Program og sakspapirer til Landsmøtet blir sendt ut til alle påmeldte etter påmeldingsfristens utløp.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på post@foflekkreft.no eller telefon 977 35 355.

Vel møtt til landsmøte i Vestfolds fylkeshovedstad!

Mvh. Styret i Føflekkreftforeningen

Starter
06.04.2019

Slutter
07.04.2019

Påmelding stenger 15.02.2019 23:59

Hotell Klubben

Billetter

Velg

Dobbeltrom
6.04.19 - 7.04.19
Kr 500,00
Salg avsluttet
Her skal det velges "2" dersom dobbeltrom ønskes.
Enkeltrom
6.04.19 - 7.04.19
Kr 500,00
Salg avsluttet
Klikk for å bytte mellom "NEI" og "JA".